Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013

Everything pasal Nana

Assalamualaikum!!!!!!
Okay... tetibe harini nak buat entri tentang diri yang comel ini (perasan gilerrr  :p)    ... Hee~~~~~~  >_<
Cam bese Nana akan upload gamba jelah.... (of courselah yang sudaa beredit)... Jangan mara eh sebab gamba yang sama cebab gamba ni je yang buat Nana nampak cun sikit... (perasan gilerrrr)... Errr... korang tengok kat sidebar je laa... (Nana memang cam keling sikit..) heeee
Tak kesahlah korang nak cakap apa pun tapi jangan sampai muntah macam ni sudaaa laa...

Haaa... muntah hijau derrr.... Nana tengok pon urrrrrr... naik bulu roma!! Kalau nak muntah sekali pun, muntah macam ni..
Haaa... siap ber'rainbow'.... Dahsyat...
Eerrrr *angkat tangan garu kepala... Nak kata muntah,,,,, macam buat air terjun pun ada....
Heh, mulalah... Nana memang suka merepek... Hehe...
Okay... Kita mula eh.. Sesi suaii kenaiii.... (kalau cikgu bm tengok ejaan ni, sah dia kata budak ni baru masuk tadikaaa...) ..... ummm... 'ter'merepek lagii...
Nama           …

Leo William Recipons mblaq's son

Inilah dia... Unstoppable kid, Leo

Leo and his appas..
Cheondoong appa

Mir appa

Lee Joon appa

Lauren Lunde mblaq's daughter

Lauren lunde


Name: Lauren Hanna Lunde Born: 16th May 2008 (Korea) Family :Father(Canadian) & Mother(Korean) Brother (Korean + Canadian) Blood type: A  Lauren and her appas: >Mir appa  > Lee Joon appa





> Cheon Doong appa


Yoon Da Young Mblaq's daughter

Okay.. This is our ice princess Yoon Da Young..






Isn't she so cute? She's  so adorable actually..
Yoon Da Young 17 March 2008 She is half Viatnamese, half Korean Her favorite MBLAQ DADDY is G.OTwitter @YoonDaYoungmom Yoon Da Young with her appas

G.O appa










Mir appa


And Alex..


 Seung Ho appa 



Cheon doong appa

 Lee Joon appa

I love Mblaq hello baby..

Assalamualaikum..
Show in ade 12 episod je tapi sangat best... First time tengok terus Nana terpikat hee~ .. Tapi bile dah last tu..

Kalau tak caye.. search kat youtube and tengok dari awal sampai last. Alah, 12 episod jerrrrr..... 12 jam korang kene peruntukkan untuk tengok ni.. (Nana cakap macam 12 minit jerrrr.. -__-") hehe..
Tetiba Nana rase terlebih rajin lak..  (Cakap cam keling - -")..... Nana upload kan eh... Tengok au!

Haha...

 Episode 1:
Episode 2:


Episode 3:


Episode 4:



Episode 5:



Episode 6:



Episode 7:



Episode 8:



Episode 9:



Episode 10:



Episode 11:


Episode 12:


Alah... episod ni buat Nana sob sob betullah... Mahu banjir bilik tengok episod last tu (berie je lebih)...

Nana paling suka Mir appa dan ice princess Dayoung... (macam pengulas pe jerrr...)

OKaylah... Tu je... Byee...

Erm... sori sebab tak de subtitle. Yang ad sub title semuanya 4 part... Contohnya.. episode 1(1/4) , episode 1 (2/4) .......... Faham kan? Nana tolong bagi link jerrrr...... OKay?

Klik sini

Lagu comel di blog Nana.

Assalamualaikum.
Comel tak lagu kat blog Nana ni?
Ha... Tajuknya ; I Don't know nyanyian Fiestar
Okay... Kali ni Nana just nak buat entry pasal lirik lagu ni je.. 

Kan?
Romanized :
[Jei] Han beon du beon se beon malhaejwodo mollayo
[Cao Lu] Naneun amugeotdo mollayo
[Cheska] Wae jakkuman bame boja geuraeyo
Wollae deiteuneun geureon geongayo geudaen
(Wollae geuraeyo eoreundeureun geuraeyo)
[Cao Lu] Naneun amugeotdo mollayo
[Hyemi] Wae jakkuman ttakttakhage gunayo
Naega museun jalmotdeureul jeojilleonnayo oh oh oh oh~
Museun marinji nan mollayo
[Jei] Han beon du beon se beon malhaejwodo mollayo
Daraoreun eolgul wae geureonji mollayo
Hilkkeumhilkkeum boneun geu nunbit mwongayo
Naneun amugeotdo mollayo
[Yezi] Naegen cheoeum inneun il neoegen dangyeonhan il
Dodaeche ige mwongayo nan cheoeumieyo uuuuu~
[Linzy] Naui nuni beonjjeok ttuigo nae simjangi kungkwang ttwineunde
Ige mwongayo nan jeongmal mollayo uuuuu~
[Cheska] Museun mareul hago sipeun geongayo
Imi sigani manhi neujeonneyo today

cUn?!

Assalamualaikum
Selamat pagi semua. Sekarang jam menunjukkan tepat pukul 3 pagi. Haha. Nak tukar bahasa melayu la pulak. Dah naik terbelit dah lidah ni dok cakap omputih padahal bukan reti mana pun. hee~
Nana baru habis edit gamba. Tak taula nak kata okey ke tak. Bagi Nana? Of courselah cun sebab that's my face. Hee~ (skali lg) .... Ce korang tengok... Kalau rajin, komen lah ye.. (Macam ade orang yang nak baca je... hmmm)

Amacam?

Nana ambik gambar belah kanan jadi DP FB sebab die x menampakkan muka Nana sangat ... Nana rasa mulai skunk Nana cuma akan upload selca yang sudaa diedit je.. Haha... Nak cover sikit muka yang tak berapa nak lawa tu...
Baru Nana terpikir. Alang-alang tu, Nana amek buat twitcon skalilah. Gambar belah kanan. Nanti bolehlah korang jenguk twitter Nana ye. Kalau nak follow, uih.. amat dipersilakan. Jangan malu-malu nak minx follback. Mention je Nana utk follback... 100% dijamin Nana akan follow korang balik.
Tapi kalau facebook, sama ada korang join group Nan…