Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2014

Pasar malam

Cehhh... nampak sangat kemaruk nak update entry lepas beberape minggu blog ni 'bersarang'...
Ni baru balik daripada pasar malam... Hummm... Dah tak best nak update entry sebab intenet sangatlah 'laju' ...  :(
Tak de cite apepon cume, tadi berselisih dengan kawan lama... namanya Naim.....
Dia siap panggil lagi nama I untuk pastikan I ni ialah orangnya. Tapi tak toleh pun, terus je berjalan, paham paham je lah situasi dekat pasar malam... Berhimpit-himpit dengan orang... Bau perfume, bau ketiak, sume bau ada...
Teringat pulak pernah mintak tolong dia tanyakan 'ex-crush' nana dapat berapa dalam PMR taon lepas... 
Malu pun ada...

Tapi kan, si Naim tu skunk ni dah jadi ustaz... Segan pulak saya yang tutup aurat pun tak brape nak betol lagi... Hehe...
Alang-alang tu kan, nak cite skali lah pasal 'ex-crush' nana tu...
Nama die, Haziq tapi dia dah pindah sekolah dan rumah awal tahun 2010 waktu nana darjah 6. Bila dikenangkan balik, malu gile!
Nana start suka de…

Pulang sudaa

Assalamualaikum...
Haaaa....
Dah balik dah budak perasan comel kuat mengarut nieyhh..
Hihi..
Entry kali ni, just omong-omong kosong aja....
Almaklumlah budak baru pulang asrama....
Tapi kan, tapi kan.....
Yeay!!!  Lepas ni boleh update entry tiap-tiap hari sebab asrama Nana boleh bawak laptop!
Ada nampak tak betapa girangnya saya disitu?
Dahtu, laptop baru pulak tu.... HAaaaaaaa....
Nana suka! Nana suka!
Lawa tak header + background baru Nana? Kalau comel dan alwa bagitau! bagitau! 
Eh, NAna ada buat blog tutorial tau! Meh sini...
Tapi..............  entry dia tak banyak laa... Baru SATU... hehe...
Payah jugak rupanya nak buad tutorial bla bla ni... 
Saja je NAna nak trey buad manalah tau kot kot cepat sikit Nana ni famous... huhu...
Kuat betul aku ni berangan!
NAna cuti seminggu jerk! Tapi tak pee, lepasni tiap tiap hari boleh update entry... 
Nak nak lagi cite pasal kerenah-kerenah ragam kehidupan di asrama....
Kan?
SElalunya yang Nana baca kat 'paper', antara  blog-blog ya…