Monday, March 24, 2014

Pasar malam

Cehhh... nampak sangat kemaruk nak update entry lepas beberape minggu blog ni 'bersarang'...

Ni baru balik daripada pasar malam... Hummm... Dah tak best nak update entry sebab intenet sangatlah 'laju' ...  :(

Tak de cite apepon cume, tadi berselisih dengan kawan lama... namanya Naim.....

Dia siap panggil lagi nama I untuk pastikan I ni ialah orangnya. Tapi tak toleh pun, terus je berjalan, paham paham je lah situasi dekat pasar malam... Berhimpit-himpit dengan orang... Bau perfume, bau ketiak, sume bau ada...

Teringat pulak pernah mintak tolong dia tanyakan 'ex-crush' nana dapat berapa dalam PMR taon lepas... 

Malu pun ada...

Tapi kan, si Naim tu skunk ni dah jadi ustaz... Segan pulak saya yang tutup aurat pun tak brape nak betol lagi... Hehe...

Alang-alang tu kan, nak cite skali lah pasal 'ex-crush' nana tu...

Nama die, Haziq tapi dia dah pindah sekolah dan rumah awal tahun 2010 waktu nana darjah 6. Bila dikenangkan balik, malu gile!

Nana start suka dekat dia, waktu darjah 4 kot... entahlah.. nana pun dah lupe... Tapi apabila nana hanya bertepuk sebelah tangan tu yang, tak jadilah nak suke dekat die....

Tapi ada one time tu,si Naim tu cakap die suke dekat nana tapi nana tak percaye takot yang si Haziq ni minat nana laen so, ..... hummm... bebudak lagi mase tu... mentah sangat lagi pun...

Sekarang ni si haziq tu dah sombong... sombong? entahla nanan pun tak berani nak tego die.. tu lah takot tidak berbalas... Kan malu?

Disebabkan nana tahu yang hanya orang yang tak kenal nana ni siapa sebenarnya, so nana nak buat pesanan la sikit kat si Haziq ni... walaupun tidak akan dibaca...

Dear Haziq,

Ingat tak waktu ko terbaca coretan aku kat komputer ni, pasal lelaki-lelaki yang aku pernah suka? Aku tak perasan ko baca, tapi nasib baik lepas tu aku perasan, terus aku tutup screen komputer...

Mesti ko terbaca nama ko pon ada sekali dalam tu...

Hehe... Malu lak bila aku kenangkan balik... sedar tak sedar, dah form 4 dah kita sekarang kan?

Takdelah aku still suke ko skarang ni, tapi kenangan waktu zaman bebudak dengan ko still ada dengan aku...

Ingat tak kita main batu seremban? Haa... kan aku dah tersenyum skunk ni...

Mestilah ko dah tak ingat aku kan? of course lah ko just ingat budak-budak yang penah couple dengan ko jerk... Huhu... 

Tu je lah... Kalau, manalah tau kalau ko rase ko lah haziq yang dimaksudkan aku, 

Tegolah aku...  harap kita boleh jadi kawan... Sama2 kenang balik zaman bebudak dulu... :)

And one more thung kalau kau ialah haziq yang aku maksudkan, kerem salam kat Cik Zura....

Dahla tu je... Bye!


Pulang sudaa

Assalamualaikum...

Haaaa....

Dah balik dah budak perasan comel kuat mengarut nieyhh..

Hihi..

Entry kali ni, just omong-omong kosong aja....

Almaklumlah budak baru pulang asrama....

Tapi kan, tapi kan.....

Yeay!!!  Lepas ni boleh update entry tiap-tiap hari sebab asrama Nana boleh bawak laptop!

Ada nampak tak betapa girangnya saya disitu?

Dahtu, laptop baru pulak tu.... HAaaaaaaa....

Nana suka! Nana suka!

Lawa tak header + background baru Nana? Kalau comel dan alwa bagitau! bagitau! 

Eh, NAna ada buat blog tutorial tau! Meh sini...

Tapi..............  entry dia tak banyak laa... Baru SATU... hehe...

Payah jugak rupanya nak buad tutorial bla bla ni... 

Saja je NAna nak trey buad manalah tau kot kot cepat sikit Nana ni famous... huhu...

Kuat betul aku ni berangan!

NAna cuti seminggu jerk! Tapi tak pee, lepasni tiap tiap hari boleh update entry... 

Nak nak lagi cite pasal kerenah-kerenah ragam kehidupan di asrama....

Kan?

SElalunya yang Nana baca kat 'paper', antara  blog-blog yang famous adalah blog yang berkongsi cerita ragam kehidupan di asrama...

SApa tau kan? KOt kot I boleh jadi famous cam.........




ke?

Sesape jelah!

Hoiiii!!!! Kuat betul aku meroyan! Hihi...

Okaylah... Tu je, coretan kali ni... Bubye!

#celotehnaurve : CRUSHING FANTA?

Hello peeps! Amacam, cantik tak theme ni? Obviously, theme ni blogger yang punya, and I tak sempat nak touch up.. So, nanti-natilah I touc...