Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2014

kenangan malam sebelum hari guru

Hye guys...
Seriously, yesterday moment will never I forget..
One of my dormmates, zakiah left her keys inside the locker and the locker is accidentally locked...


Gilalah.. kiteorang guna macam-macam cara nak bukak loker dia... Dahlah senior tak balik dorm lagi sebab 
depe kena hias dewan for teachers day...
Kiteorang korek lubang mangga dengan besi, siap minatk tutorial daripada Encik Youtube lagi.. huhu..
Tapi tak menjadi jugak.. Then one of us suggest kite tonggengkan sikit loker dia dan jatuhkan kunci tu..
But sama jugak.. TAK DAPAT!
Lepas lights off (tutup semua lampu) pun kiteorang cuba jugak tapi susah sikit sebab pakai torchlight je.
I got fed  up and  go to have shower... Sebab dah berpeluh dok tolong bukak loker dia..
I sempat 'berjimba' waktu mandi tapi bila I dah habis mandi, they all still tak succeed bukak loker dia, I 
mean to get her keys...
Diaorang sampai pergi mintak cutter daripada cikgu tapi cutter tu macam tak berfungsi... Dah bukak segala 
screw pun sti…

Entry lameeee

Why entry lame???
Huhu..
Sebab gmbar ni dah lama tapi baru nak kongsi sbb malas nak bukak tenet lagipun nak charge memanjang 
tak dapat almaklumlah plug dua je nak dikongsi 24 orang dalam dorm ni...
HUh!

mai pekenai my dormmates

again..

urmmm.. tak sempat nak lompat..

juniors of EPI 1 :)
TU je cek nak habaq senanya...
ni sume gambaq lama tu yang title pun entry lamee.. K bye!

Esok pekse PHYSICS!!!!!

Huhu..
Physics???!!!!!    
Gua dah tepuk dahi awal-awal... Mati nana nak jawab lagu mana ni?
One of my weak subjects. NO!
Ceh,  dah tau susah dok berblog lag bagai kan'?
Hehe.... RElaks jap...
Lagi I nak kongsi satu cara mudah nak study physics... macam yang I tengah buat sekarang ni... Seronok gile laman ni... Senang and mudah faham..
Note? Exercises?
Semua dia dah sediakan...
Tapi tak taulah kalau korang dah tahu pasal laman cume nana je yang lambat...
Klik sini, okay?
Okaylah nana nak sambung study... Besok nak pekse PHYSICS!!!!
Wish me luck okay?!
BYe...

P/s: buat peminat-peminat nana yang bernama 
wan atiqahaidah ninasyaza amiliafarah nabila (semua di atas ialah dormmates saya... harap maklum.. huhu)

#selamat membaca! hehe

Esok pekse? NO!!!!

Huhu,,,,
assalamualaikum...
huih... dentuk dentak dada nana ni mengenangkan esok pekse!
Pekse tengah tahun pulak tu!
Ayo!!!!
Doakan nana yang terbaik ye..
I want to make my parents proud of me...
Hemmm... dah tak leh nak cakap banyak dah nana..
Nak update entry pun dah jarang-jarang sekarang ni...
Tu yang tak de peningkatan pon dalam bilangan follower *ke situ lak ak...
Hummmm....
Doakan nana ye!
Bye..
Sambung baca sejarah..................