Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2014

Make up?

Assalamualaikum and hye!!!
Well, tak taulah ribut apa yang melanggar kepala I ni sampai jadi senget sikit...
Tetibe je nak kongsi tips make up.. hoho...
Tapi, sapa yang sanggup je lah tengok... 
Tapikan I bagitau siap-siap, dalam video ni banyak yang annoying things..
macam.. I tetibe tak jumpa I punye brush and stuff like that...
One more, I tak make up anything on my eyes.. I just not really like it..
............
Upps... sorilah guys... errors...
Later lah I upload.. alright?
But here are some pictures of me with that make up... ><







(nampak NATURAL kan? haha.. just joking...)

Tetibe nak share some of my pictures that I just wear half make up... 





( yang I point tu side yang ada make up... I'm sure you can spot it...)

Okaylah.... macam give away gambar je... haha..
Bye...

ohhhh sawang...

hyee.. hyee.. hyee..
A long time I tak melalut kat sini... Blog ni pun dah naik bersawang 1000000 inci dah.... haha..
tu yang title entry ni ohhh sawang... haha..
believe it or not, 35 days to go guys... horeeeeee...
dah nak cuti dah!!! ( sorilah kalau I ni agak menjengkelakan, almaklumlah budak seramaaaaa..)
Well, all of sudden tetibe nak share plaannning untuk cuti ni....
1- godek blog (nak lawakan sikit blog usang ni)
2- ambik LESEN , nampak tak keterujaan yang melanda kat situ? _ _"
3- TUsyen :( .. nak buat cammmana... cek ni bukannya pandaiii sangat....
4- belajar menjahit (tu pun kalau mak bagi la...)
5- tengok wayang... , harap-haraplah belambak cerite best cuti ni...
Well, macam sempat je nak buat all the listed, cuti pun tak sampai sebulan setengah... SADIS betulllahhh...
tahun depan nak SPM... huiiihhh... Tak sabaqnya cek nak kluaq dari sekolahhhhh... haha...
Tu je kot I nak melalut harini... at least, tak delah bersawang sangat blog ni...
Bye, have a nice day..