Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2014

Setelah sekian lama menyepi......

Assalamualaikum dan selamat petang :D
Okay, hello hai.. Lama dah den tak bersua dengan kerabat-kerabat blogger sekalian... Huhu...
Nak buat lagumana, busy je memanjang kan?
Tahun depan nak SPM la pulak dah.. Haihhh, memang sadis lah hidup..,
Tapi, lepaih tu Yeay!!
Party On!!!
HUhu...
Lepas SPM nak buat apa?
INgatkan nak ambil lesen motor tahun ni, tapi sibuk dengan tusyen pulak.. :(
So, kita ambik lesen motor lepaih SPM je leee....
Tapi, den teringin sangat nak PLKN... Doakanlah cek dapat noh!!! hehe...
Lepastu apa lagi, sambung blajaq lagilah....
Sesapa yang baca entry ni bagilah tips sikit.... Tak kesahlah tips apapun asalkan berfaedah..
Jangan bagi tips buat jahat sudah...
Lagi satu, cek ni baru berumur 17 tahun ( Daah setahun daah aku jadi blogger nii) ,
Tok saohlah bagi cek tips percintaan ke, perkahwinan ke, takpa cek muda lagi..
Haha, jangan tak percaya, cek ni single lagi...
Tak pernah couple lagi ehhh...
Huhu.. Innocent tak? Cehh, perasan.. Masuk bakul angkat sendiri!
Yelah,…