Saturday, January 17, 2015

Seminggu persekolahan.....

Assalamualaikum dan selamat petang  :D

well, harini I tak ada apa pun nak cakap, cehhh! ayat ciplak.. huhu..

I just want to share about minggu pertama sebagai pelajar tingkatan lima... Being senior? Not yet, sebab junior tingkatan 4 tak masuk lagi...

Okay, lets talk about the class first...

Uh, you know, cikgu kelas I sangat garang you know! Memang kalau dengar dia mengamuk pun dah cuak...

Tambah-tambah lagi dia ajar bio... Ayakkk... I dah la lemah subject biology...

Homework jangan cakaplah, memang belambak!

emm, cikgu subject yang paling best cikgu subjek matematik... Sempoi gila cikgu dia... Tambah lagi kalau dia dah start membebel, memang lawak... Dia ajar pun faham..

Lagi, guru pendidikan Islam... Dia ajar cepat but faham..

Add math, most killer subject, okaylah... sekarang ni still boleh follow his flow..

Okay, now lets talk about dorm... Ha, I ni sekolah asrama... SBP... sekolah apa? Hah, itu biarlah rahsia...
Sometimes, I will let you know...

Esok, OUTING! the most best thing to do as budak asrama... 

Haih, banyak jugaklah barang nak kena beli.. 

Apa yang I rasa best is I dapat loker dan katil yang I suka.. Memang seronok sangat... Cuma bedmate je yang tak seronok sikit.. Ummm :(

Okaylah, nak kena sambung buat homework... Doakan I the best for SPM 2015... 

Bye.. 

#celotehnaurve : CRUSHING FANTA?

Hello peeps! Amacam, cantik tak theme ni? Obviously, theme ni blogger yang punya, and I tak sempat nak touch up.. So, nanti-natilah I touc...