Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2015

WELCOME to SESERI

Hey, assalamualaikum... wah-wah... ape kena I welcome-welcome to seseri ni kan? okaylah.. Entry ni khas buat pendatang-pendatang baru form 4 2015 ke SESERI.... Okaylah, I nak tolong you all pack barang... Cehhh 1- pastikan bawa tudung bawal hitam lebih daripada dua (at least 2) sebab sekolah ni banyak pakai tudung hitam... 2- pastikan bawa buku nilam yeee... ni paling penting... 3- makanan dekat sekolah ni samada di dewan makan tak pun kantin semuanya sdap-sedap. jangan terkejutlah badan bam bam nanti.. # banyak sebenarnya tapi tak ingat.. kalau ada soalan boleh contact melalui fb (wanie amir) , twitter (@iam_syazwanie) .... okay... kalau nak bersua kenal dengan SESERI ni, kelas dia ada 8... Adioda, Bakerara. Cattleya, Dorisia, Eliara, Fialaara, Gastisia, Helpilia dekat sini kita guna sistem rumah ( ala macam rumah sukan) cuma dekat sini segala-galanya berkait dengan rumah.. (dah masuk nanti baru korang paham)... rumah ada 4: Epidendrium (oren) , Dendrobium (merah) , Brassidium (hij…