Friday, February 13, 2015

WELCOME to SESERI

Hey, assalamualaikum...
 
wah-wah... ape kena I welcome-welcome to seseri ni kan? okaylah..
 
Entry ni khas buat pendatang-pendatang baru form 4 2015 ke SESERI....
 
Okaylah, I nak tolong you all pack barang... Cehhh
 
 
1- pastikan bawa tudung bawal hitam lebih daripada dua (at least 2) sebab sekolah ni banyak pakai tudung hitam...
 
2- pastikan bawa buku nilam yeee... ni paling penting...
 
3- makanan dekat sekolah ni samada di dewan makan tak pun kantin semuanya sdap-sedap. jangan terkejutlah badan bam bam nanti..
 
# banyak sebenarnya tapi tak ingat.. kalau ada soalan boleh contact melalui fb (wanie amir) , twitter (@iam_syazwanie) ....
 
okay... kalau nak bersua kenal dengan SESERI ni, kelas dia ada 8...
 
Adioda, Bakerara. Cattleya, Dorisia, Eliara, Fialaara, Gastisia, Helpilia
 
dekat sini kita guna sistem rumah ( ala macam rumah sukan) cuma dekat sini segala-galanya berkait dengan rumah.. (dah masuk nanti baru korang paham)...
 
rumah ada 4:
 
Epidendrium (oren) , Dendrobium (merah) , Brassidium (hijau) , Oncidium (kuning)
 
Nama-nama ni sebenarnya mengikut warna orkid.. oh ye, sekolah ni menggunakan simbol orkid..
 
Okay, tu je ko0t... DON'T WORRY SEKOLAH SESERI NI BAPAK BEST!
 
okey, welcome again from AURELIA...
 
bye, see you guys soon...
 
 


#celotehnaurve : CRUSHING FANTA?

Hello peeps! Amacam, cantik tak theme ni? Obviously, theme ni blogger yang punya, and I tak sempat nak touch up.. So, nanti-natilah I touc...