Wednesday, March 15, 2017

First post for 2016 & 2017 ???


Hello peeps!!

Finally, I made a comeback......

Kk, stop being so gedik... okay, dah lama gila kan Nana tak update blog.. Almost two years guys.. Waahh, and I just realized that actually my blog already catch people attention!

Thank you sangat-sangat korang!!!

Okay, sekarang ni Nana sedang study dekat matrik.. So life is super busy!! I repeat, SUPER DUPER BUSY...

Anyway, Nana saja nak buat post mukadimah ni, before starting a real new post... And just now, an idea just pooff into my mind, so tengoklah, kalau Nana boleh habiskan that story this night, I will post it later a.s.a.p..

And one more thing, "tak takut ke idea ni kena curi, or maybe kena ciplak," .... Guys, the one I will share it here will be just a draft.. So, Nana tak payah nak risau... Sebab apa? Sebab tu cuma draft, and if ada si lahanat nak curik, silakan..

Because why? Sebab Nana akan produce a new better edition of that!

Eh, jap! Haha... Okay, Nana mengaku blog ni macam kosong, plain gila... But, kalau Nana nak renovate blog ni, take time... So, sabarlah kejap ehhh.. Nana kat matrik ni pun dah tak lama dah... Yeay!!

Keep reading, guys!

No comments:

Post a Comment

#celotehnaurve : CRUSHING FANTA?

Hello peeps! Amacam, cantik tak theme ni? Obviously, theme ni blogger yang punya, and I tak sempat nak touch up.. So, nanti-natilah I touc...